Kereső Linkek Vendégkönyv Képtár

"... Mert Szoboszló az én képeskönyvem, örökösön nézegetem, olvasgatom; jól esik belé merülni, abban gyönyörködni, vigasztalódni, tanúlni belőle."

Szép ErnőTegyük közössé a múltat!


Ha van Szoboszló helytörténetével kapcsolatos bármilyen tárgyi emléked - fotód, képeslapod, könyved - és digitalizált változatát szívesen felajánlanád a Szoboszló Képeskönyve képi anyagának gazdagítása érdekében, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: admin[kuk@c]szoboszlokepeskonyve.hu!


Kövess minket a Facebook-on is!Honlaphírek


2017.01.23. - A HVTV első adása (1994.12.26.)


 


2016.11.27. - HVTV riport Gajdos Zsuzsannával és Szabó Rebekával, a Közgazdasági Szakközépiskola tanulóival
A HVTV riportot készített Gajdos Zsuzsannával és Szabó Rebekával, akik 2016-ban a Hajdúszoboszló Kiváló Tanulója Díjat kapták, a Közgazdasági Szakközépiskola tanulójaként.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=xKQVXT5aLrU


2016.11.22. - HVTV riport Ónadi Beatrixszal és Hódos Katalinnal, a Bocskai István Szakképző Iskola tanulóival
A HVTV riportot készített Ónadi Beatrixszal és Hódos Katalinnal, akik 2016-ban a Hajdúszoboszló Kiváló Tanulója Díjat kapták, a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Szakképző Iskola tanulójaként.Link: https://www.youtube.com/watch?v=Yo4RtE9zTIIMegosztás


Megosztom Facebook-on  Megosztom Twitter-en  Megosztom Startlapon  Megosztom URLguru-n  Megosztom Delicious-on  Megosztom Tumblr-en  Megosztom CitroMail-lel!  
Ajánlom egy ismerősömnek111 éve írta a helyi újság - júliusában

"Szerencsétlenül járt urinő. Özv. Kovács Jánosné urnő ma egy hete Debreczenbe akarván utazni, fiakerre ült. Útközben azonban pénzes tárczáját és zsebkendőjét elveszitette s hangosan szólott a fiakeres kocsisnak, hogy álljon meg, azonban nem hallotta meg a kiáltást és tovább hajtott. Ekkor Kovács Jánosné kiugrott a kocsiból, de oly szerencsétlenül esett, hogy agyrázkodást szenvedett és eszméletlenül terült el a földön. Egy közeli házba vitték, azonban az életét megmenteni nem lehetett. A sok vérvesztés és agyrázkodás következtében elhunyt. Temetése hétfőn d.u., ment végbe általános részvét mellett. Az elhunytban Tokay József városi tisztviselő, testvérét gyászolja."


Szavazás - RSS feed

Ha lenne rá lehetőség, támogatnád az oldalt?
Igen, átutalással
34.34 % (57)
Oda adnám az adóm 1%-át
22.29 % (37)
Igen, de nem pénzzel
15.66 % (26)
Inkább legyenek reklámok
13.25 % (22)
Semmiképpen
11.45 % (19)
Igen, PayPal-en keresztül
3.01 % (5)
Összes szavazat: 166

Vissza


Értesülj híreinkről elsőkézből RSS csatornánkon keresztül.

Szoboszló Képeskönyve RSS-feed

Ha nem tudod, mi az az RSS,
akkor olvasd el, ha nincs szükséged magyarázatra, akkor használd!

[Valid RSS]Látogatások száma: 677.584
Látogatók száma: 288.595
Jelenlévők: 1 fő